NOVA VLADAJUĆA VEĆINA: Čedin LDP ušao u koaliciju sa SNS u Kragujevcu!
Foto: Beta

Prihvatili poziv

NOVA VLADAJUĆA VEĆINA: Čedin LDP ušao u koaliciju sa SNS u Kragujevcu!

Politika -
Na osnovu zahteva koji nam je uputio gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić gradski odbor LDP je doneo odluku da se priključi skupštinskoj većini, rekao je Todorović na konferenciji za novinare

Liberalno demokratsko partija Kragujevca donela je odluku da se priključi vladajućoj SNS u kragujevačkoj Skupštini, saopštio je danas menadžer LDP u tom gradu Zoran Todorović."Na osnovu zahteva koji nam je uputio gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić gradski odbor LDP-a je doneo odluku da se priključi skupštinskoj većini”", rekao je Todorović na konferenciji za novinare.On je naveo da će LDP dobiti mesto pomoćnika gradonačelnika, a da će o resorima za članove gradskog veća tek razgovarati.

"Još uvek ne možemo da kažemo koji će to resoriti biti. Ono što znamo je da će biti jedno mesto pomoćnika gradonačelnika, a za sve ostalo ćemo naknadno razgovarati"”, rekao je Todorović.Istakao je da će LDP, kao deo nove vladajuće većine, nastaviti da radi konstruktivno.

"Jasna je situacija u kojoj se nalaze finansije grada i javnih preduzeća. To ne može da se reši u kratkom periodu, ali hoćemo da damo svoj doprinos jer imamo kvalitetne kadrove za mesta za koja se budemo dogovorili”", rekao je Todorović.On je dodao i da je drugi razlog za priključivanje većini u kragujevačkoj Skupštini to i što nije realizovana inicijativa formiranja opoziciog bloka na nivou Srbije.

"Inicijativa za formiranje opoziconog bloka krenula je iz Kragujevca i onako kako je zamišljenja nije realizovana, a ja ne ulazim u razloge zašto”", rekao je Todorović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track