Stefanović: Nisam se rodio u fotelji, ne bežim od odgovornosti za slučaj Beko
Foto: CILE

Ministar direktan

Stefanović: Nisam se rodio u fotelji, ne bežim od odgovornosti za slučaj Beko

Politika -
Sačekajmo na rezultate istrage, pa ćemo videti ko je bio u pravu i ko je obmanjivao javnost, odgovorio je Stefanović

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas će rezultat istrage u slučaju pokušaja ubistva biznismena Milana Beka biti vidljiv, navodeći da nikada nije bežao od odgovornosti pa neće ni u tom slučaju.

Stefanović je, na konferenciji za novinare, upitan da li oseća odgovornost za istragu koja se vodi povodom pokušaja ubistva Beka, rekao da je uvek spreman da preuzme odgovornost, ali da prvo treba sačekati rezultat istrage."Ako se zna ko vrši istragu i istražne radnje onda bi odgovornost te osobe bila najveća... Verujem da će rezultat biti vidljiv", kazao je Stefanović, dodajući da se "nije rodio u fotelji".

Ministar unutrašnjih poslova je istakao da su rezultati policije bolji nego u prethodnom periodu, ali da oni uvek mogu biti bolji.

"Sačekajmo na rezultate istrage, pa ćemo videti ko je bio u pravu i ko je obmanjivao javnost", odgovorio je Stefanović na novinarsko pitanje. On je prethodno sa ambasadorom Švedske Kristerom Aspom potpisao Protokol o sprovođenju sporazuma Srbije i Evropske zajednice o readmisiji lica koja nezakonito borave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track