Zoran Babić: Peglam lice i uklanjam podvaljak, platio bih ćerkama silikone!
Foto: Marina Lopicic

HIT

Zoran Babić: Peglam lice i uklanjam podvaljak, platio bih ćerkama silikone!

Politika -
U TRENDU: Radim mezoterapiju jednom u dva-tri meseca, to je deo kulture i lične higijene

BEOGRAD - Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS, redovno ide na tretmane podmlađivanja lica - mezoterapiju, voleo bi da hirurški ukloni podbradak, a nema ništa protiv ni da ćerkama, ako mu to zatraže, plati silikone! Ovo vrlo smelo priznanje izneo je Babić za Kurir.On nam je ispričao da jednom u dva-tri meseca poseti jedan centar lepote u Beogradu i uradi tretman mezoterapije lica. Ne stidi se, kaže, da to prizna, a jedan takav tretman plaća oko 50 evra.Uklonio bih podbradak- To je deo kulture, deo lične higijene. Mezoterapija je način da malo osvežim lice, jer mnogo radim i malo spavam. Nemam problem da kažem istinu i ne mislim da ću biti manje muškarac ako kažem da jednom u dva-tri meseca odem na tretman mezoterapije - priča Babić. Dodaje da je na podmlađivanje lica počeo da ide po preporuci prijatelja, pre oko dve godine. A na pitanje da li mezoterapiju koristi i njegova supruga, Babić odgovara:- Ona ne ide ni na kakve tretmane, koristi prirodne stvari - manje radi i više spava od mene.A onda nam je šef poslanika SNS otkrio i da razmišlja o estetskoj hirurgiji.- Operisao bih podbradak, imam problem s njim i to je genetski. Vrlo rado bih ga uklonio, ali to zahteva više vremena za oporavak. Ne plašim se da odem na estetsku operaciju. Prošlo je vreme političara koji ne vode računa o sebi, koji su zapušteni - kazao je on.

Mart 2015.
Mart 2015.

Tetovirao bih seNa pitanje da li bi i ćerkama (još maloletnim, prim. aut) dozvolio da urade plastičnu operaciju, Babić nam je ispričao jednu situaciju sa svojom starijom devojčicom:- Prošle godine je moja starija ćerka, koja je tada završavala sedmi razred, rekla da bi htela pirsing u nosu, a onda i tetovažu, a da ima sve petice na kraju godine. Rekao sam da može tetovaža, ali da ja idem sa njom i da i ja istetoviram prva slova njihovih imena. Supruga je samo sela i popila šećer i vodu. Ipak, ćerka se u međuvremenu predomislila. Ne možemo ih sputavati.A na pitanje da li to znači da bi bi ćerkama dozvolio i da ugrade silikone, Babić je rekao da bi.- Nemam problem sa tim, ali bih tražio da učestvujem u donošenju same te odluke, da razgovaram sa lekarima o tome da li to može da ugrozi njeno zdravlje. Ako stručnjaci kažu: „Da, dobro je“, zašto da ne. Veoma sam liberalan otac.

Šta je mezoterapijaUKLANJA CELULITMezoterapija je tehnika ubacivanja supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože. Tom tehnikom mogu se tretirati određeni problemi na koži koji su posledica starenja, kao što su bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, a veoma je uspešna i u tretmanu celulita.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track