Srpska politička scena

Srpska politička scena

Politika -
Vesti koje ne smete propustiti

Preokret: Čeda u mlinuBLACE - Kandidat LDP za predsednika Srbije Čedomir Jovanović posetio je juče mlin Savić u selu Kaševar kod Blaca. Tokom kratke posete Jovanović je svojim pristalicama poručio da nije vreme da se priča, već da se radi.

- Verovao sam u naš narod i kad me nije razumeo, a jedan od razloga za to video sam u tome što su teška vremena - rekao je Jovanović.(M. Đ.)

Dušan Petrović: Počela isplata avansaBEOGRAD - Ministar poljoprivrede i trgovine Dušan Petrović izjavio je da neće da odustane od tekuće agrarne politike.

- Vlada je donela odluku o avansnoj isplati tri milijarde dinara poljoprivrednicima za setvu - izjavio je Petrović i dodao da će raspodela novca početi 17. aprila.

Dragan Đilas: Nova parking mestaBEOGRAD - Nosila liste „Izbor za bolji Beograd“ Dragan Đilas obećao je stanovnicima Rakovice da će razmotriti inicijativu za izgradnju parking mesta između zgrada.

Gradonačelnik Beograda obišao je i izgradnju parka u Borskoj ulici, gde je u toku obnova dva dečja igrališta i sportskog terena, koje će najmlađi Rakovičani moći da koriste od kraja meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track