Slavili praznik sa grbom Mađarske

Slavili praznik sa grbom Mađarske

Politika -
Kako je objavio portal svet.rs, na slici u saopštenju novosadskog odbora stranke Vojislava Koštunice nalaze se praznični motivi, odnosno uskršnja jaja crvene boje, ali su novosadski narodnjaci prevideli jednu sitnicu - na centralnom jajetu nalazi se grb mađarske države

BEOGRAD - Zbunili se!Lokalni odbor Demokratske stranke Srbije (DSS) u Novom Sadu uputio je građanima uskršnju čestitku s obeležjem mađarske države!

Kako je objavio portal svet.rs, na slici u saopštenju novosadskog odbora stranke Vojislava Koštunice nalaze se praznični motivi, odnosno uskršnja jaja crvene boje, ali su novosadski narodnjaci prevideli jednu sitnicu - na centralnom jajetu nalazi se grb mađarske države.

Da li su funkcioneri DSS sami farbali jaja, pa su se u tome malo zaneli ili su se ipak odlučili da fotografiju skinu s interneta i kako se potkrala ova greška, pokušali smo da saznamo od prvog čoveka novosadskog odbora DSS Borka Ilića. On, međutim, nije bio raspoložen da razgovara s nama.

- Nemam komentar, to su gluposti - rekao nam je kratko Ilić, na čijem se Fejsbuk profilu ipak nalazi fotografija na kojoj nema jajeta s mađarskim grbom.

Zanimljivo da se ova omaška desila baš Koštuničinim pulenima, koji važe za velike poštovaoce srpske tradicije i kulture.

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track