10 milijardi od Rusa ako DSS dođe na vlast?!

Izbori 2012.

10 milijardi od Rusa ako DSS dođe na vlast?!

Politika -
Nenad Popović istakao da će D S S privući ta sredstva u Srbiju putem razvojnih kredita, zajedničkih ulaganja sa ruskim državnim i privatnim kompanijama, kao i kroz ulaganja u infrastrukturu putem modela javnog privatnog partnerstva

BEOGRAD - Potpredsednik Demokratske stranke Srbije (D S S) Nenad Popović izjavio je da će ta stranka, ukoliko dođe na vlast, obezbediti deset milijardi evra iz Rusije, koje će direktno biti uložene u domaću privredu.

"To znači nova radna mesta, veće plate i bolji životni standard za sve naše građane", rekao je Popović na predstavljanju ekonomskog programa DSS u Užicu, a prenosi ta stranka.

Popović je istakao da će D S S privući ta sredstva u Srbiju putem razvojnih kredita, zajedničkih ulaganja sa ruskim državnim i privatnim kompanijama, kao i kroz ulaganja u infrastrukturu putem modela javnog privatnog partnerstva.

"Kao stranka koja se zalaže za političku neutralnost, mi nemamo ništa protiv da neka druga stranka obezbedi ova sredstva iz Evropske unije, ali poznato je da je EU u najvećoj krizi od svog postanka i da ta sredstva danas ima samo Rusija", naglasio je Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja