KAO STARLETA: Bata Gašić skuplja lajkove na Fejsbuku!
Foto: Marina Lopičić

Ministar odbrane dobio obožavaoce

KAO STARLETA: Bata Gašić skuplja lajkove na Fejsbuku!

Politika -
Fanovi čelnika resora vojske stalno vrbuju ostale korisnike da podrže „najlepšeg i najboljeg ministra i čoveka na svetu“

BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić dobio je svoju grupu obožavalaca na društvenoj mreži Fejsbuk. Oni se zovu Gašićatori i njihov idol je upravo ovaj potpredsednik SNS.Iako ima tek 58 članova, njeni aktivisti su toliki orni i preduzimljivi da stalno vrbuju nove članove.- Poštovani gašićatori, ova stranica će ubuduće više biti aktivna, a mi vas molimo da je šerujete kako bi naš ministar imao više lajkova i više obožavatelja, jer na njegovoj zvaničnoj strani ima ih preko 3.000. Mi mislimo da on zaslužuje i više od 100.000 fanova, ali na našoj stranici ima nas samo 40. Ako obožavate i poštujete ministra Gašića, delite, molimo vas - napisali su gašićatori na ovoj Fejsbuk strani, na kojoj inače i stalno pozdravljaju „najlepšeg i najboljeg ministra i čoveka na svetu“.

Ministar Bratislav Gašić nije želeo da komentariše ništa na ovu temu, ali, kako nezvanično saznajemo, grupa koja održava ovu stranicu najverovatnije je iz Kruševca, odakle je Gašić i gde je SNS na poslednjim izborima imao podršku 59 odsto birača.(R. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja