Tadić: Dačić udario na mrtvog čoveka!
Foto: Fobnet

Lider SDS o bivšem partneru

Tadić: Dačić udario na mrtvog čoveka!

Politika -
Nešto najprljavije što sam čuo jeste da neko implicitno optužuje mrtve ljude, koordinatora službi bezbednosti Miodraga Rakića

BEOGRAD - Boris Tadić, sadašnji lider SDS i bivši predsednik Srbije, rekao je da nije imao saznanja s kim se 2008, u vreme kad je on bio šef države, sastajao tadašnji ministar policije Ivica Dačić i pritom ocenio da objavljivanje snimaka njegovih susreta sa saradnicima narko-bosa Darka Šarića očigledno predstavlja sukob unutar aktuelne vlasti.

- Svaka služba bezbednosti snima one koji su sumnjivi, a u ovom slučaju to nije bio neki predstavnik vlade, već Rodoljub Radulović. Predstavnike vlade snimaju ako se oni susreću sa sumnjivim licima. Ne znam da li su nadležne službe obavestile Dačića da je Radulović pod njihovom prismotrom - objasnio je Tadić.Kako je rekao, informacije o postojanju ne samo tog snimka već i „mnogo drugih“ on je, kao šef države, dobio naknadno, na sastancima s predstavnicima bezbednosnih službi.- Nikada u životu nisam razgovarao s Dačićem o tom snimku. Nešto najprljavije što sam čuo jeste da neko implicitno optužuje mrtve ljude (koordinatora službi bezbednosti Miodraga Rakića). To samo govori o karakteru ove vlade - nije štedeo kritike Boris Tadić, bivši koalicioni partner Ivice Dačića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track