LUČANI: Slali ljudima lažne pozive za slavu SNS
Foto: Marina Lopičić

Zloupotreba imena i znaka stranke

LUČANI: Slali ljudima lažne pozive za slavu SNS

Politika -
Tužilaštvu u Čačku podneta je krivična prijava zbog duplih poziva u Dragačevu na slavu SNS Sveta Petka, koja je zakazana u Lučanima i Guči

LUČANI - Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) podneo je danas Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku krivičnu prijavu protiv nepoznatih osoba koje se sumnjiče da su zloupotrebile ime i znak te stranke i slale pozive za slavu SNS.

Tužilaštvu u Čačku podneta je krivična prijava zbog "duplih poziva" u Dragačevu na slavu SNS Sveta Petka, koja je zakazana u Lučanima i Guči.

Poverenik OO SNS u Lučanima Slobodan Jolović rekao je agenciji Beta da je neko zloupotrebio ime i znak stranke i odštampao pozive za slavu koji su deljeni za vikend širom Dragačeva, ali bez potpisa i pečata."Svečani ručak i sečenje slavskog kolača zakazani su u 12‚sati u hotelu, uz jelo, piće i trubače, dakle u radno vreme, i pored jasnog stava iz vrha stranke da se tako ne radi", kaže Jolović.

On je rekao da je Opštinski odbor slavu zakazao i pozvao članstvo i simpatizere u stranačke prostorije u Guču u 17 časova, samo uz verski obred. Jolović je naveo da je krivična prijava podneta protiv nepoznatih osoba i da očekuje da će se brzo saznati ko stoji iza ovoga i ko na ovaj način zlouptrebljava SNS.U prijavi se navodi da je neko, mimo Opštinskog odbora SNS, zakazao proslavu slave u Lučanima za sutra u 12 časova u hotelu "Lučani" iako je stav SNS da se slava slavi u 17 sati u stranačkim prostorijama u Guči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track