ANTIĆ O SLUČAJU RUŽIĆ: Nema strašnog suda ni za koga

Sve probleme rešavaju razgovorom

ANTIĆ O SLUČAJU RUŽIĆ: Nema strašnog suda ni za koga

Politika -
Potreba je da svi vodimo računa o jedinstvu i da pratimo politiku partije. Oni koji budu pratili politiku partije biće deo tima, oni koji to ne budu činili će morati da sačekaju svoju priliku i neku novu politiku, rekao je zamenik predsednika SPS

BEOGRAD - Neće biti strašnog suda ni za koga u Socijalističkoj partiji Srbije, izjavio je danas zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić, navodeći da će o potezu funkcionera te stranke Branka Ruzića biti reči na stranačkim organima, a da će skupština socijalista u decembru verovatno biti odrednica za političku budućnost svih stanačkih funkcionera.

"Veoma brzo ćemo imati Predsedištvo i očekujem da će tu biti bez ikakve sumnje razgovora o svim važnim političkim temama, naravno i o tome će se razgovarati. Mi nismo partija nojeva i nećemo gurati glavu u pesak, o svemu razgovaramo"”, rekao je Antić novinarima odgovarajući na pitanje da li će biti sankcija za Ružića koji je nedavno stavio pa povuka sa svog fejsbuk profila sliku sa navijačem koji je vređao premijera Aleksandra Vučića.

Prema rečima Antića, dobar je iskorak izvinjenje Ružća.

"Ružić se zbog onog poteza koji, ponavljam mi nismo mogli razumeti, javno izvinio i naravno, vreme pred nama će pokazati kako će se stvari razvijati. Nama jeste u interesu da izgrađujemo jedinstvo SPS i duboko verujem da smo jedinstveni i to ćemo dokazati", naveo je Antić.

On je rekao da predsednik stranke Ivica Dačić ima ogromnu podršku unutar partije i da budućnost svih koji su deo rukovodstvo pre svega zavisi od Dačića i od toga koliko svako prati politiku stranke.

"Nema strašnog suda ni za koga, ima samo potrebe da svi vodimo računa o jedinstvu i da pratimo politiku partije. Oni koji budu pratili politiku partije biće deo tima, oni koji to ne budu činili će morati da sačekaju svoju priliku i neku novu politiku", rekao je Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track