Rosu uhapsila dvojicu radikala i obila prostorije stranke

Rosu uhapsila dvojicu radikala i obila prostorije stranke

Politika -
Tražimo hitnu reakciju nadležnih državnih organa jer Srbe, građani ove države, na Kosovu i Metohiji pripadnici Tačijeve terorističke jedinice kontinuirano hapse, saopštila SRS

BEOGRAD - Pripadnici Tačijevih specijalnih jedinica Rosu večeras su, oko 19 časova, uhapsili, a nakon dva sata oslobodili, Dragutina Perića iz Preoca, predsednika Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Priština i Radovana Ničića iz Čaglavice, predsednika Skupštine zajednica opština Kosova i Metohije.

Specijalci su upali u porodične kuće Perića i Ničića, izvršili pretres, a potom obili prostorije Srpske radikalne stranke u Čaglavici i zaplenili sav materijal koji su našli."Ovo je svakodnevna realnost za Srbe na Kosovu i Metohiji i rezultat sramnih Tadićevih pregovora Beograda sa Briselom i Prištinom", saopštila je Srpska radikalna stranka koja zahteva hitnu reakciju nadležnih državnih organa jer Srbe, građani ove države, na Kosovu i Metohiji pripadnici Tačijeve terorističke jedinice kontinuirano hapse, maltretiraju, prebijaju i ubijaju. Informativna sluzba 29. april 2012.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track