ULIČARSKI REČNIK MINISTRA VOJNOG, OSTAVKA ODMAH! Gašić uvredio novinarke i sve žene Srbije!

Bahato

ULIČARSKI REČNIK MINISTRA VOJNOG, OSTAVKA ODMAH! Gašić uvredio novinarke i sve žene Srbije!

Politika -
Zaista, čak i za naše prilike, neverovatna izjava, izjavio Rodoljub Šabić

BEOGRAD - Ministar odbrane u Vladi Srbije Bratislav Gašić danas je, tokom obilaska “Prva petoletka” u Trsteniku, prostačkim komentarom uvredio novinarke nekoliko televizija, ali i sve žene Srbije.Pred obraćanje prisutnim medijima, Gašić, zvani Bata Santos, se neukusnom i prostačkom šalom obratio prisutnima, rekavši “što volim ove novinarke koje ovako lako kleknu”!

Gašićeva izjava uzrokovala je lavinu komentara na društvenim mrežama. reagovala je poslanica DS Gordana Čomić.

"Ministar voli novinarke koje kleče?! "Da li je ovo vickasti "humor" dragocenog saradnika predsednika Vlade kog on "ne...

Posted by Gordana Comic on Sunday, December 6, 2015

- Da li je ovo vickasti "humor" dragocenog saradnika predsednika Vlade kog on "ne da"? S kim si onakav si?Šeret jedan a ulične, prostačke, nasilne vrste. Imalo bi se ovome čime i kako odgovoriti - jednako tako prosto, ali ne treba. Tako se šale samo sirote male siledžije, a bar da je vickast samo na sopstvenu sramotu - poručila je Čomić.

Poverenik za informacije Rodoljub Šabić, na svom Tviter nalogu napisao:"Zaista, čak i za naše prilike, neverovatna izjava", napisao je Šabić.I lider Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića izneo je osudu.Naime, Aleksić je na svom Tviteru podelio video snimak koji je okačio anonimni Tviteraš, na kojem se jasno vidi šta je Gašić izjavio."Ministar voli novinarke koje kleče?! "

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track