Jadranka Šešelj: Toma je loša kopija Borisa Tadića
Foto: Tanjug

Počeo miting radikala

Jadranka Šešelj: Toma je loša kopija Borisa Tadića

Politika -
Evropska unija nam otima Kosovo a tražiće i Vojvodinu i Rašku oblast. Nikada se neću odreći Kosova i izneveriti narod Srbije, rekla je Šešelj na mitingu SRS pod nazivom "Za interes naroda a ne tajkuna"
1 / 7 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Miting Srpske radikalne stranke počeo je u 17 sati na Trgu Republike. Učesnici skupa nose majice s natpisom "Radikalno dosledni", Čekamo Šešelja". Skandira se Srbija, kao i predsedniku SRS Vojislavu Šešelju. Na većini transparenata je slika Vojislava Šešelja ispod koje piše "srpski junak"!Na mitingu je kompletno rukovodstvo Srpske radikalne stranke.

Jadranka Šešelj: Toma je loša kopija Borisa Tadića

Jadranka Šešelj, kandidatkinja za predsednika SRS rekla je da je Tomislav Nikolić samo loša kopija Borisa Tadića.- Boriću se za jačanje saradnje sa našim tradicionalnim prijateljima, a to je pre svega Ruska Federacija. Boriću se da Srbija ne uđe u Evropsku uniju. Nikada neću izneveriti ni interes države, ni interes naroda. SRS je stranaka običnog čoveka, radnika, seljaka, nezaposlenog. Svih onih koje su zaboravili i Tadić i Nikolić. Boriću se za interes naroda - rekla je kandidatkinja za predsednika Srpske radikalne stranke. Ona je dodala da će se boriti da se zaustavi proces evropskih integracija jer je on katastrofalan za narod i državu.

"Evropska unija nam otima Kosovo a tražiće i Vojvodinu i Rašku oblast. Nikada se neću odreći Kosova i izneveriti narod Srbije", rekla je Šešelj na mitingu SRS u centru Beograda pod nazivom "Za interes naroda a ne tajkuna".

Šarović: Poslednja kampanja bez Šešelja

Kandidat za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović izrazio je nadu da je ovo poslednja kapmpanja bez lidera SRS Vojislava Šešelja. On je na bini i zapevao i pozvao okupljene da i oni pevaju zajedno s njim: Vojislav Šešelj, jedan je Vojislav Šešelj.

Božidar Delić: SNS stranka jeftinih reči i skupe propagande

Naša stranka oduvek ima program od 100 tačaka, koji uvek može da ispuni nacionalne interese, rekao je general u penziji Božidar Delić.- Za ove izbore napravili smo program izlaska iz krize. Jedino SRS ima svoju ideologiju na političkoj sceni Srbije. To je ideologija srpskog nacionalizma. To je naša ideologija za sva vremena. Naš predsednik Vojislav Šešelj u Hagu je tu ideologiju učinio besmrtnim, ali učinio je besmrtnim i sebe i Srpsku radikalnu stranku - rekao je general Delić. Govoreći o vrhu Srpske napredne stranke rekao je da se, dok je bio blizu čelnicima SNS, uverio da je to stranka bez ideologije, jeftinih reči i skupe propagande.

- Vrata SRS su uvek otvorena za sve one koji bi da se vrate. Tu smo za sve koji su otišli sa Nikolićem i Vučićem, pa su shvatili da su obmanjeni - poručio je Delić.

Po završetku obraćanja radikala, na binu su izašli trubači i zasvirali. Okupljeni su razmahali zastave i transparente sa Šešeljevim likom.Orile su se pesme „U boj" i "Vidovdan" . Na kraju mitinga trubači su zasvirali kolo, a prisutni simpatizeri su veselo zaigrali skidajući majice i mašući njima.

S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track