(FOTO) BADNJI DAN U SNS: Stefanović uneo badnjak, Vučić zbog obaveza nije bio tu
Foto: Tanjug Zoran Zestic

Praznično

(FOTO) BADNJI DAN U SNS: Stefanović uneo badnjak, Vučić zbog obaveza nije bio tu

Politika -
BEOGRAD - Srpska napredna stranka danas je, unošenjem badnjaka u sedište stranke na Novom Beogradu, obeležila Badnji dan, a njen potpredsednik Nebojša Stefanović poručio je da su reforme nezaustavljiv proces koji Srbija nikada neće napustiti.

"Reforme i promene su temelj naše kuće, koji našoj Srbiji treba da omogući da svi građani žive bolje. To je nezaustavljiv proces koji Srbija nikada neće napustiti", rekao je Stefanović. Istakao je da one znače bolji život, brigu za svakog čoveka, snažnu borbu protiv korupcije i kriminala, odnosno borbu za drugačiju i bolju Srbiju.

Potpredsednik SNS dodao je da su velika energija, ljubav i požrtvovanje svih u SNS pomogli da se ti procesi ubrzaju i da se u Srbiji ponovo pojavi optimizam. Prema njegovim rečima, rad predsednika te stranke i premijera Srbije sve dodatno motiviše i stimuliše da budu deo tima koji se bori za bolju Srbiju.

"Pred nama je još mnogo rada i sve ovo što moramo da uradimo, radimo zbog Srbije, a ne zbog sebe, zbog čitave naše zemlje i svih koji ovde žive", rekao je Stefanović i svima poželeo srećan Badnji dan.

Unošenju badnjaka prisustvovali su predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, gradonačelnik Beogada Siniša Mali, guverner NBS Jorgovanka Tabaković, potpredsednici te stranke Jadranka Joksimović i Goran Knežević. Obeležavanju Badnjeg dana nije prisustvovao predsednik SNS i premijer Vučić zbog drugih obaveza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track