Živković: Građani da glasaju za onog kome bi poverili na čuvanje svoje dete
Foto: Fonet/Božidar Petrović

Opoziciji više glasova ako nastupi u dve kolone

Živković: Građani da glasaju za onog kome bi poverili na čuvanje svoje dete

Politika -
BEOGRAD - Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je danas da bi proevropska opozicija u Srbiji u zbiru dobila više glasova ukoliko bi na predstojećim parlamentarnim izborima nastupala u dve kolone.

Komentarišući današnji početak razgovora predstavnika opozicionih partija u Srbiji, Živković je novinarima u Skupštini Srbije kazao da je dobro što ti razgovori počinju, ali i da postoje razne forme saradnje opozicije.

"Da li je moguće i da li je dobro napraviti jednu listu na kojoj ćemo se naći svi, to prepuštam da vidimo. Ja sam bliži tome da budu dve proevropske kolone jer ako opozicionim partijama, kako same kažu, cenzus nije problem, njihov zbir će biti mnogo veći nego ako nastupaju u jednoj koloni", kazao je predsednik Nove stranke.

On je dodao da građani na predstojećim izborima moraju pokazati svoje opredeljenje time što će glasati za sopstvenu budućnost. "Izbori treba da se održe, nebitno kada, a građani neka glasaju za onoga kome bi poverili na čuvanje svoje dete, kod koga dete ne bi bilo gladno i od koga bi nešto i naučilo", kazao je Živković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track