ZORAN KESIĆ: I krenuli su izbori, Bože nam pomozi sa Vučićem!
Foto: Kurir Promo Fotke

Sveprisutan

ZORAN KESIĆ: I krenuli su izbori, Bože nam pomozi sa Vučićem!

Politika -
Oblepiti sve gradove i sela džinovskim, srednjim i malenim vučićima. Kolosalnu maketu Vučića postaviti u Beograd na vodi

I, konačno, evo nekih ideja za kampanju Srpske napredne stranke. Fotografisati predsednika stranke Aleksandra Vučića tako da, iz kojeg god ugla da ga gledate, imate utisak da vas posmatra pravo u oči.

Oblepiti sve gradove i sela džinovskim, srednjim i malenim „vučićima“. Kolosalnu maketu Vučića postaviti u „Beograd na vodi“. Aktivisti SNS-a da krenu od vrata do vrata, deleći brošure „Naš pastir Vučić“, „Kula Vučića“ i „Probudite se. Vučić je već budan“.

Vučić da bude na svakom koraku, u svakom domu, u svakom preduzeću, u svakoj javnoj ustanovi… Ustvari, Ružić će moći iz Pjongjanga da pošalje nekoliko saveta gde još i na koji način predstaviti veliku ljubav naroda prema Vučiću. Tamo se baš razumeju u ljubav naroda prema vođi.

Foto: AP
Foto: AP

Ovakav sveprisutni Vučić jedini je mogući prikaz svega onoga što pravi Vučić svakodnevno radi za dobrobit Srbije i srpskog naroda. Onoga trenutka kada svim biračima Vučić bude 24 časa dnevno pred očima, kada ga, menjajući TV-kanale ugledaju na svakom, kada ga biračko telo, legavši u krevet uveče, bude sanjalo i zorom se sa osmehom budilo sa njim, tada će se izbrisati metafizička razlika između pravog Vučića i naše percepcije Vučića.

Tada će Vučić biti u svima nama. U ovom delu teksta čitalac bloga bi trebalo da ustane i pet minuta aplaudira. Činite to svakodnevno i videćete uskoro i sami koliko ćete se bolje, optimističnije i naprednije osećati.

Vučić će vas prosto uvući u sebe. I biće vam toplije tamo. A slogan kampanje? Zar već niste i sami pogodili?! A – kao Aleksandar. MI – kao… pa… svi mi. N – kao napredna. AMIN. I nek’ nam je Bog u pomoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track