IZBORNA LISTA DS: Koalicija oko demokrata prikuplja potpise
Foto: Tanjug Zoran Žestić

Za pravednu Srbiju

IZBORNA LISTA DS: Koalicija oko demokrata prikuplja potpise

Politika -
BEOGRAD - Koalicija okupljena oko Demokratske stranke počela je danas prikupljanje potpisa za podnošenje izborne liste "Za pravednu Srbiju".

Predsednik DS Bojan Pajtić rekao je u Opštinskom odboru DS na Zvezdari da očekuje da će lista biti predata Republičkoj izbornoj komisiji u narednih nekoliko sati. Pajtić je rekao novinarima da se nikada u Srbiji nije toliko obećavalo i pricalo, a tako malo radilo kao u prethodne cetiri godine.

"Spoljni dug je porastao za 10 milijardi evra, a ekonomija je najgora u regionu", tvrdi Pajtić. Prema njegovim rečima, "čovek koji ima svu vlast u zemlji u takvoj situaciji ne rešava problem i treći put raspisuje izbore za četiri godine". Na taj način, kaže Pajtić, raspisan je "referendum o tome kome ova zemlja pripada, njemu ili građanima Srbije".

"Ovo je poslednji voz za normalnu Srbiju i pametniji više ne smeju da popuštaju", rekao je Pajtić. Na listi okupljenoj oko DS su i Nova stranka, Zajedno za Srbiju, Zejedno za Sumadiju, Pokret za Krajinu, i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track