Nikolić za Tadića slobodan u četvrtak i u subotu
Foto: Kurir

Nikolić za Tadića slobodan u četvrtak i u subotu

Politika -
Kako su saopštili naprednjaci, SNS daje mogućnost štabu Borisa Tadića i Prvoj televiziji da izaberu jedan od ta dva termina

BEOGRAD - Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić je slobodan u četvrtak i subotu uveče za televizijske duele sa kandidatom Demokratske stranke za predsednika države Borisom Tadićem.

Kako su saopštili naprednjaci, SNS daje mogućnost štabu Borisa Tadića i Prvoj televiziji da izaberu jedan od ta dva termina."Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić sa oduševljenjem prihvata svaki poziv za sučeljavanje sa bivšim predsednikom Srbije Borisom Tadićem, jer televizijski dueli sa predsednikom Demokratske stranke su uvek izvanredna prilika da se građanima Srbije pokaže razlika između politike prošlosti, koju promoviše Boris Tadić i politike promena i budućnosti, koju promoviše Tomislav Nikolić", naveli su naprednjaci.

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić pozvao je danas protivkandidata Tomislava Nikolića da već sutra suoče stavove u televizijskom duelu. Tadić je naveo da ne treba gubiti vreme i da je jako važno da on i Nikolić što pre sučele stavove i predstave ih građanima. Nikolić je ranije danas pozvao Tadića na televizijski duel u sredu pred drugi krug predsedničkih izbora 20. maja. Prva srpska televizija ponudila je danas Tadiću i Nikoliću da organizuje njihov televizijski duel sutra u 21 sat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track