DS POČELA KAMPANJU: Demokrate izbornu trku krenule iz Vranja
Foto: Tanjug

Za pravednu Srbiju

DS POČELA KAMPANJU: Demokrate izbornu trku krenule iz Vranja

Politika -
Predstavljeni su poslanički kandidati stranaka ujedinjenih oko Demokratske stranke - Nove, Reformističke stranke, Zajedno za Šumadiju, Pokret za Krajinu i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini

VRANJE - Demokrate su u Vranju organizovale svoj prvi predizborni miting...Kampanju, pod sloganom “Za pravednu Srbiju”, zvanično su započeli iz grada gde su od uvođenja višestranačja na vlasti socijalisti.

Predstavljeni su poslanički kandidati stranaka ujedinjenih oko Demokratske stranke - Nove, Reformističke stranke, Zajedno za Šumadiju, Pokret za Krajinu i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

Njihovi lideri uglavnom su poslali poruke vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci, koju su optužili da je Srbiju dovela na vrh svetskih lista zemalja sa najgorom ekonomijom.

Lider Nove stranke Zoran Živković rekao je da je stanje u Srbiji takvo da je potrebna nova akcija Sablja, a lider DS Bojan Pajtić pozvao je predstavnike vlasti na TV duel, koji tvrdi da uporno izbegavaju.

Mi smo sedma najbednija ekonomija na svetu i četvrta najtužnija zemlja na svetu, naša vlada je zvanično među 10 najnesposobnijih vlada na celoj zemaljskoj kugli, rekao je lider demokrata i poručio da bi još četiri godine sadašnje vlasti vratile Srbiju u robovlasnički sistem.

(N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track