Tomislav Nikolić bi da ugasi Kurir

Zastrašivanje medija

Tomislav Nikolić bi da ugasi Kurir

Politika -
Predsednik SNS nastavlja stopama Mlađana Dinkića, Miroslava Miškovića, Čedomira Jovanovića, Filipa Ceptera... Svi su oni na ovakav način – tražeći bezobrazno visoko obeštećenje - pokušavali da ugase najtiražnije novine u zemlji

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić tužio je dnevni list Kurir za neverovatnih 200.000.000 dinara!

Nikolić je napao Kurir samo zato što je list preneo izjavu Aleksandre Jerkov sa konferencije za štampu, iako je tekst napisan po svim novinarskim kodeksima i po Zakonu o informisanju.

Predsednički kandidat SNS pokušava da zastraši redakciju, da utiče na uređivačku politiku lista i da - ugasi Kurir!Mnogi političari i tajkuni su prethodnih godina tužbama i previsokim odštetnim zahtevima pokušali da unište našu redakciju, ali im to nije pošlo za rukom. Tomislav Nikolić nastavlja stopama Mlađana Dinkića, Miroslava Miškovića, Čedomira Jovanovića, Filipa Ceptera... Svi su oni na ovakav način – tražeći bezobrazno visoko obeštećenje - pokušavali da ugase najtiražnije novine u zemlji.Neće nas zastrašiti! Nastavićemo da pišemo o korumpiranim političarima, tajkunima i svima koji rade protiv interesa naroda!Čovek koji kaže da se zalaže za demokratska načela i visoke standarde Evropske unije - a to je Nikolić propagirao u svojoj političkoj kampanji - pretnjama želi da utiče na uređivačku politiku našeg lista i spreči slobodu govora!Redakcija Kurira neće dopustiti da na nju utiče bilo koja politika i bilo koji političar, niti će se uplašiti ovakvih i sličnih pretnji!Redakcija Kurira, Beograd, 10. maj 2012.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track