RAŠKOVIĆ IVIĆ: Bez porodice nema države!
Foto: Marina Lopičić

Predsednica DSS

RAŠKOVIĆ IVIĆ: Bez porodice nema države!

Politika -

Koalicija DSS-Dveri sinoć je u Novom Sadu na Dan porodice organizovala "Porodičnu šetnju" koja je ujedno predstavljala i predizbornu konvenciju te koalicije u Novom Sadu, na kojoj je predsednica DSS Sanda Rašković - Ivić rekla da program Koalicije DSS-Dveri stavlja porodicu na prvo mesto, jer bez porodice nema države, a bez države ni mi ne postojimo.

Rašković - Ivić je, obraćajući se prisutnima, istakla da se Koalicija DSS-Dveri bori i da će se boriti protiv bele kuge, što, kakao je rekla, znači da se bori za rađanje, za lepšu i bolju Srbiju i da veruje da će za deset godina na dan porodice u Porodičnoj šetnji biti bar duplo više male dece i nasmejanih dečjih lica.

Obraćajući se ženama, Rašković - Ivić je kazala da im ona kao majka i baka poručuje da za ženu nema lepše funkcije od funkcije majke, jer one čovečanstvu poklanjaju nove živote i novu budućnost. Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović je rekao da je današnja Porodična šetnja centralnim ulicama Novog Sada, na čijem čelu su bila deca i bebe u dečjim kolicima, slika Srbije za koju se zalažu Dveri i DS S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track