Mirjana Karanović i Đorđe Balašević podržali DS
Foto: Printscreen Youtube

Izbori 2016.

Mirjana Karanović i Đorđe Balašević podržali DS

Politika -

Glumica Mirjana Karanović i Đorđe Balašević, legendarni kantautor i muzičar - koji su potpisali otvoreno pismo Demokratske stranke upućeno građanima Srbije - pozvali su danas građane da glasaju za Demokratsku stranku.

Balašević je ocenio da za DS treba glasati kao čuvara demokratije.

- Ja sam među ovima koji su potpisali ovo pismo i koji su isto tako razočarani u sve što se desilo sa naše strane kao i ja i koji su davno izgustirali Demokratsku stranku, ali nisu izgustirali demokratiju.Ovo što se sad dešava nije stvar opstanka DS, već stvar opstanka demokratije. Ovo su čuvari kojima treba pomoći.Imamo stranke koje su većinom nacionalističke ili nacionalne. Nacionalne koje su perplašene suvoše od nacionalističkih pa se cepkaju na neke polunacionalne, mini-nacionalne i mikro-nacionalne I to dovodi do jednog cepkanja koje će nas sve rascepkati do kraja - ocenio je Balašević i pozvao građane da glasaju za DS i na republičkim i pokrajinskim izborima.

- Želim da živim sada. I zato svoj glas dajem onima koji su hrabri koji se bore i koji ne odustaju I koji su spremni da uče na svojim greškama – rekla je Karanović i pozvala građane da glasaju listu “Za pravednu Srbiju – Demokratska stranka”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track