Tadić: Pozivam na mir
Foto: Rojters

Izbori 2012.

Tadić: Pozivam na mir

Politika -
Osnovni red je da sve institucije rade svoj posao, proveravaju rezultate izbora, a učesnici u izborima treba da doprinose dobroj situaciji i atmosferi, rekao je Tadić

BEOGRAD - Predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić izjavio je danas da pretnje protestima zbog navodnih izbornih neregularnosti zapravo jesu poziv na destabilizaciju dražave, čime se umanjuju šanse za privlačenje investicija i otvaranje radnih mesta.

"Svako mora da bude odgovoran za svoje postupke i sigurnost građana. Ja tome neću doprineti ni na koji način, i pozivam na mir. Osnovni red je da sve institucije rade svoj posao, proveravaju rezultate izbora, a učesnici u izborima treba da doprinose dobroj situaciji i atmosferi", rekao je Tadić novinarima prilikom posete kompaniji "Telenor".

Tadić je sa premijerom Norveške Jensom Stoltenbergom posetio sedište jednog od tri opreratera srpske mobilne telefonije, gde im je domaćin bio generalni direktor kompanije Ćel-Morten Jonsen.

Tadić i Stoltenberg obišli su upravu kompanije i operativni centar iz kojeg se kontroliše funcionisanje čitave "Telenorove" mreže u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track