Boris Tadić od iduće nedelje ponovo predsednik Srbije
Foto: TANJUG

Milutin Mrkonjić

Boris Tadić od iduće nedelje ponovo predsednik Srbije

Politika -
Želim da kažem da ćemo i u naredne četiri godine, zajedno sa njim (Tadićem), graditi Srbiju i stvarati bolji život za građane, poručio je Mrkonjić.

NOVI SAD - Socijalistička partija Srbije (SPS) sa Ivicom Dačićem na čelu i svim svojim članovima daje punu podršku Borisu Tadiću u kandidaturi za predsednika Srbije, izjavio je danas potpredsednik te stranke Milutin Mrkonjić.

On je, nakon obilaska početka radova na Žeželjevom mostu u Novom Sadu, izjavio da su koalicija okupljena oko Demokratske stranke, koalicija SPS-a i treći partner dobili punu podršku građana za naredni mandat.

Mrkonjić je kazao da početak radova na Žeželjevom mostu označava novi razvojni ciklus Srbije.

"Pun doprinos tome dao je danas predsednički kandidat, a nadam se od iduće nedelje ponovo predsednik Srbije Boris Tadić", rekao je Mrkonjić.

On je zahvalio Tadiću što je danas obišao radove na mostu, podsetivši da je on u prethodne četiri godine, kao predsednik Saveta za infrastrukturu, dao veliki doprinos svim razvojnim projektima u zemlji, pre svega, onim vezanim za sobraćaj.

"Želim da kažem da ćemo i u naredne četiri godine, zajedno sa njim (Tadićem), graditi Srbiju i stvarati bolji život za građane", poručio je Mrkonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track