OPOZICIJA KRENULA U RIK: Lideri poručili da će čuvati svaki glas
Foto: Tviter @demokrate

Napeto

OPOZICIJA KRENULA U RIK: Lideri poručili da će čuvati svaki glas

Politika -

Sastanku u sedištu DS, kojom je predsedavao predsednik demokrata Bojan Pajtić prisustvovali su lider LDP Čedomir Jovanović, predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović i lideri koalicije DSS - Dveri Sanda Rašković Ivić i Boško Obradović

BEOGRAD - Lideri opozicionih stranaka, posle sastanka u sedištu Demokratske stranke (DS) zbog moguće izborne kradje krenuli su večeras u Republičku izbornu komisju (RIK) gde je najavljeno odžavanje konferencije za novinare, javlja izveštač Bete.

Sastanku u sedištu DS, kojiom je predsedavao predsednik demokrata Bojan Pajtić prisustvovali su lider LDP Čedomir Jovanović, predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović i lideri koalicije DSS - Dveri Sanda Rašković Ivić i Boško Obradović.

Posted by Kurir on Sunday, 24 April 2016

Prethodno je DS ocenila da je skandalozno što Republička izborna komisija (RIK) ni nakon četiri sata nakon zatvaranja birališta nije saopštila rezultate glasanja i najavila da će pozvati stranke demokratskog opredeljenja na hitan sastanak kako bi se sprečila manipulacija glasovima.

DS je navela da je to okupljanje potrebno da se sačuva svaki glas koji su gradjani danas dali listama za koje su glasali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track