VUČIĆ OPOZICIJI: Samo vi mene ćerajte, ali ne rušite krhku srpsku demokratiju
Foto: Nemanja Pančić

Premijer regaovao na protest zbog navodne krađe glasova

VUČIĆ OPOZICIJI: Samo vi mene ćerajte, ali ne rušite krhku srpsku demokratiju

Politika -

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da građani ne treba da brinu, da će se nakon ponovljenih izbora u sredu sve znati, te da je uveren da će sve biti u redu kada opozicija pod pritiskom "ugura" još jednu stranku u parlament i dočepa se skupštinskih privilegija.

On je, u razgovoru sa novinarima, rekao da ga protest opozicije u Beogradu nije "ni fascinirao, ni uplaššio". "Ćerajte me, u redu je. Biće da će preći cenzus, pa eto vam skupšštinskog restorana i plate.. Ali, ono što im neću dozvolilti to je da ruše Srbiju, da ruše državu, njenu stabilnost i njenu krhku demokratiju, zarad njihovih interesa i fotelja", rekao je Vučić.

Reći će, kaže, "samo vi mene ćerajte, jer ja vas ne mogu, zato što ste snažni i pametni i prepošteni". On je istakao da građani ne treba da brinu: "Sve je u redu, sve je pod kontrolom, oni će da se smire čim se dočepaju skupštinskog restorana", rekao je premijer.

Podsetio je da je sam višše puta gubio izbore i potom čestitao protivnicima ma kako mu je bilo teško.

On je primetio da nije najznačajniji, inače mali, broj pristalica koje je okupila opozicija, ali je prognozirao da će on za koji dan u selu Sige, kod Žagubice, sigurno okupiti višše ljudi, nego što je njih 10 skupilo na mitingu, na kome, usput, nije bilo nijednog argumenta, nijedne konkretne optužbe, osim tobož mrtvog čoveka sa Kosova od 144 godine, a čovek postoji i glasao je za SNS, naveo je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track