VUČIĆEVA REAKCIJA NA NEIZVESNU ODLUKU BRISELA: Mogu da otvore poglavlja, ne moraju, njihova stvar
Foto: Tanja Valič/Tanjug

Srbija nastavlja da poboljšava svoj životni standard

VUČIĆEVA REAKCIJA NA NEIZVESNU ODLUKU BRISELA: Mogu da otvore poglavlja, ne moraju, njihova stvar

Politika -

BEOGRAD- Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je danas da Evropska unija treba da donese odluku o otvaranju poglavlja sa Srbijom, a da mi i dalje radimo sve kako bismo razvijali zemlju i poboljšali životni standard.

Vučić je, reagujući na i dalje neizvesnu odluku Brisela o otvaranju poglavlja do kraja juna, rekao da o tome odlučju "veliki političari", a da "mi, u našoj maloj politici poboljšanja životnog standarda, bolje ekonomije, treba da budemo sve uspešniji".

"Mi ćemo da razvijamo zemlju i sledeće godine ćemo da zadržimo visok rast i da budemo ekonomija sa najsnažnijim rastom u Evropi i ja ću da time da budem zadovoljan. Sve drugo su veliki političari, ja sam običan čovek, mali političar, oni vode veliku politiku, ali je važno da mi u našoj maloj politici uradimo sve što možemo", rekao je Vučić.

Kako je rekao, on odlično razume kako to ide u velikoj politici, ali je najvažnije šta će Srbija da uradi za sebe."A to da li će da nam otvore sad ili kad im se dopadne, mogu da otvore ili ne moraju, njihova stvar", rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track