JADNO: Ivana Petrović provocirala socijaliste luksuzom
Foto: Facebook

Sirotinjo, crkni

JADNO: Ivana Petrović provocirala socijaliste luksuzom

Politika -

Bahata funkcionerka SPS namerno došla u stranku crvenim „mercedesom CLA“ od 60.000 evra, što je iznerviralo zaposlene, kojima kasni plata

Usred haosa u SPS i atmosfere u kojoj su zaposleni kao na iglama jer im kasni plata, članica Predsedništva SPS Ivana Petrović već nekoliko dana se do sedišta stranke na Studentskom trgu dovozi skupocenim „mercedesom CLA“, saznaje Kurir!Ona se pre tri dana prvi put pojavila u stranci, otkako je pre osam dana nasrnula na predsednicu IO Dijanu Vukomanović jer ju je javno iskritikovala u medijima zbog psovki. Zaposleni tada nisu mogli da veruju da se kiti skupocenim perjem i bode oči ljudima kojima je egzistencija ugrožena! Odlično obavešten izvor Kurira iz SPS kaže da su zaposleni bili revoltirani time što se Petrovićeva šepuri dok oni jedva sastavljaju kraj s krajem.

- Mučenici na portirnici nisu znali da li da se ubiju ili šta da drugo rade kad se pojavila u skupocenom autu, to je šamar za sve one koji godinama rade u stranci i žive samo od plate. Iznervirali su se i visoki funkcioneri SPS, ni njima nije bilo pravo zbog njenog ponašanja - kaže izvor SPS.Najveći problem je, kako tvrdi naš sagovornik, i to što niko u stranci i ne zna kad će plate, a dobar deo njih smatra da je sve zbog neumerenih troškova u kampanji.

- Sada nek se snalaze oni koji su insistirali da se završna konvencija održi u Areni i pored teške finansijske situacije. Moglo je to mnogo skromnije da se uradi, da se ne dovlače ljudi iz različitih krajeva Srbije, što je dovelo do toga da sada ne možemo da platimo autobuse kojima su došli. Ovo je bila prilika da se svi malo ugrade tokom organizacije kampanje - kaže izvor iz SPS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track