Najnovije vesti

STEFANOVIĆ: Milanović se posvađao sa zdravim razumom
Foto: Fonet

Ministar odgovorio na nebuloze Hrvata

STEFANOVIĆ: Milanović se posvađao sa zdravim razumom

Politika

Mi u tome više ne možemo da učestvujemo, neka oni razmišljaju o tome, rekao je Stefanović

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je juče da izjave koje prethodnih dana stižu iz Hrvatske, odnosno od bivšeg premijera Zorana Milanovića, najmanje imaju veze sa zdravim razumom i poručio da u skladu sa odlukom Vlade to neće komentarisati.

 

- Trudiću se da poštujem ono što je Vlada donela kao svoju odluku da članovi Vlade dalje ne komentarišu ono sto stiže iz Hrvatske. To što stiže i što vidimo svakog dana čini mi se nekako najmanje ima veze sa zdravim razumom - rekao je Stefanović.

Kako je rekao, trudiće se da se uzdrži od svakog komentara.
- Mi u tome više ne možemo da učestvujemo, neka oni razmišljaju o tome - rekao je Stefanović.


Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta rekao je da je lider SDP i bivši premijer Hrvatske Zoran Milanović očigledno dobro procenio da mu česta vređanja i omalovažavanja Srba i Srbije mogu biti dobitna kombinacija na septembarskim izborima za Hrvatski sabor.
- Ovo je još jedan dokaz da je u Hrvatskoj i dalje dominantno mišljenje da su Srbi remetilački faktor i da je opravdano da su nekažnjeno ubijani, proterivani, diskriminisani, vređani i napadani sa jasnom porukom da nisu dobrodošli - smatra Linta.

R. K. 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...