EVO ZA KOGA GLASA ZORANA MIHAJLOVIĆ NA KURIROVIM IZBORIMA Potpredsednica Vlade Šešelju ne daje šansu
Foto: Stefan Jokić

Predsednički izbori

EVO ZA KOGA GLASA ZORANA MIHAJLOVIĆ NA KURIROVIM IZBORIMA Potpredsednica Vlade Šešelju ne daje šansu

Politika -

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović otkriva da će glasati za Vučića i da Šešelj nema nikakve šanse.

- U realnosti, na svim izborima na kojima glasaju građani Srbije Šešelj nema nikakve šanse, jer narod neće povratak u Šešeljevo doba prostakluka, pretnji, rata, smrti, bede i nemaštine. Zato su izbori na Fejsbuku za Šešelja jedino mesto na kome on može nekog da pobedi - rekla je Mihajlovićeva i dodala da je lider SNS „jedini čovek koji danas uživa podršku većine birača u našoj zemlji“.

Čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog šefa države!

Večeras glasate za polufinalnu grupu E. U nju su se plasirali Aleksandar Vučić i Saša Radulović iz grupe A, odnosno Tomislav Nikolić i Boško Obradović iz grupe B.

Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata.

Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu.

Večeras od 19 do 23 časa glasa se samo za polufinalnu grupu E. Glasa se samo na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kuririnfo.

Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Pogledajte ukratko kako je proteklo glasanje prethodnih dana:

Grupa A

Grupa B

Grupa C

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja