SUSRET VUČIĆA I DODIKA U VLADI SRBIJE: Srpska će podržati kandidata SNS
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Nemanjina 11

SUSRET VUČIĆA I DODIKA U VLADI SRBIJE: Srpska će podržati kandidata SNS

Politika -

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

- Srbija treba da da poverenje ovoj vlasti i nastavi projekat dugoročne stabilizacije, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posle razgovora s premijerom Aleksandrom Vučićem i dodao da će RS na predsedničim izborima u Srbiji podržati kandidata vladajuće SNS.“

Srbija treba da nastavi istim putem kao i do sada. Srbija treba da da poverenje ovoj vlasti i nastavi projekat dugoročne stabilizacije. Mislim da Srbija ide pravim putem”, rekao je Dodik novinarima u Vladi Srbije, nakon sastanka sa premijerom Vučićem.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Na pitanje novinara da li je na sastanku bilo reči o predsedničkim izborima u Srbiji, pošto ne krije da podržava aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića, Dodik je ponovio da će podržati kandidata kojeg predlože naprednjaci.“

Ova vlast je dala novi podsticaj i novu dimenziju, a to što neki u Srbiji to ne vide tako… Srbija je povratila i ojačaja svoj međunarodni položaj i stabilizovala javne finansije”, istakao je Dodik.On je naglasio da su predsednički izbori stvar Srbije.

Takođe je naglasio da Srbija nastavlja sa rastom i da se to vidi iz Banjaluke, te da aktuelna vlast u Srbiji ima punu podršku RS.Kako kaže, RS će uvek biti na strani onoga što izaberu građani Srbije, a da on ima pravo da kaže svoje mišljenje.Dodik je rekao da RS ima najbolje moguće odnose sa Srbijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track