LJAJIĆ O NAPADIMA U BERLINU: Te polupismene kukavice koje seju smrt zaslužuju najdublji prezir
Foto: Zorana Jevtić

Napadi u Ankari, Berlinu i Cirihu poslednji signal za uzbunu

LJAJIĆ O NAPADIMA U BERLINU: Te polupismene kukavice koje seju smrt zaslužuju najdublji prezir

Politika -

BEOGRAD - Teroristički napadi u Ankari, Berlinu i Cirihu su poslednji signal za uzbunu čiavog civilizovanog sveta, posebno muslimanske verske, političke i intelektualne elite, ocenio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar Rasim Ljajić.

"Ta elita ima najvišu odgovornost i obavezu ne samo da digne svoj glas već da preduzme i hitne korake da se zaustave oni koji u ime vere nanose štetu i toj veri, prouzrokujući tragične posledice za čitav svet”, rekao je Ljajić za Tanjug.

Ljajić, koji je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija naglašava da posle ovakvih učestalih napada više ne može i ne sme da postoji nikakvo, ali“ jer terorizam ne trpi izgovore i opravdanja.

"Ovo više nije samo pretnja i opasnost već i svakodnevna realnost koja odnosi živote nevinih ljudi. Te polupismene kukavice koje seju smrt po Parizu, Berlinu, Ankari i Istanbulu zaslužuju ne samo najdublji prezir i otpor već i odlučnu i konkretnu reakciju. U toj borbi dobra i zla ne može biti nerešenog ishoda”, zaključio je Ljajić.Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track