TOMA JAK KAO VUČIĆ: Kladionice izbacile prve kvote za predsedničke izbore! ČITAJTE U KURIRU!
Foto: Dragan Kadić

Tiket

TOMA JAK KAO VUČIĆ: Kladionice izbacile prve kvote za predsedničke izbore! ČITAJTE U KURIRU!

Politika -

Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić imaju podjednako najveće šanse za pobedu u predsedničkoj trci, sudeći po procenama kladionica u Srbiji, koje su objavile prve kvote za predstojeće predsedničke izbore.

Ako je suditi prema kvotama koje je ponudila jedna od najpoznatijih kladionica u Srbiji, jedan od ove dvojice sigurno će na proleće dobiti petogodišnji mandat na Andrićevom vencu.Janković ispred JeremićaVučić i Nikolić su jedini na listi s jednocifrenom kvotom (1,85), a iza njih su lideri socijalista i radikala Ivica Dačić i Vojislav Šešelj, čija pobeda na svaki uloženi dinar donosi 10. Kladioničari procenjuju da će Saša Janković brže trčati predsedničku trku od Vuka Jeremića pošto zaštitniku građana daju kvotu 15, a bivšem šefu diplomatije 25.Zvuči neverovatno, ali bivši ministar pravde Nikola Selaković i aktuelna guvernerka Jorgovanka Tabaković imaju veće šanse od Jeremića i, ukoliko kojim slučajem neko od njih dvoje iznenadi, može vam doneti 20 puta veću sumu od uložene. Još veće iznenađenje bila bi pobeda ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović, uz koju ide kvota 30, ili lidera SDPS Rasima Ljajića s kvotom 50.Kladioničari smatraju da bi prava senzacija bila pobeda Dragana Šutanovca (DS), Slavice Đukić Dejanović (SPS) i Aleksandra Antića (SPS), kojima je data kvota 100. Teoretski, velike pare mogu se uzeti i na Branku Ružiću i Nebojši Stefanoviću (300), a još veće na Sandi Rašković Ivić (400), Borisu Tadiću (500), lideru LDP Čedomiru Jovanoviću (600)... Faktor iznenađenjaNa listi je i poslanik Đorđe Vukadinović, kome kladioničari predviđaju fijasko, pošto je i on među onima s kvotom 1.000.

- Nisam ni pominjan kao kandidat, ali kad je tako atraktivna, primamljiva kvota, možda bih mogao da razmislim i zaigram na faktor iznenađenja (smeh). Kad hoće, kladionice su dobri prognozeri - kaže Vukadinović.

Klađenje, drugi deoBEZ PONUDE ZA KANDIDATA SNSNovac se može uložiti i na procenu koga će stranke lansirati kao svog kandidata. Međutim, ova lista je znatno okrnjena jer kladioničari nisu ponudili opcije za najneizvesnijeg igrača. Naime, SNS je jedina stranka za koju kladionice nisu dale kvote.U ostalim stranačkim taborima kvote su uglavnom očekivane, pa tako uz Dačićevo i Šutanovčevo ime ide kvota 1,01.

I. Kljajić - K. Blagović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track