GRADONAČELNIK SEVERNE MITROVICE RAKIĆ: Bezbednost građana na prvom mestu
Foto: Zoran Šaponjić

Izgradnja počinje u utorak

GRADONAČELNIK SEVERNE MITROVICE RAKIĆ: Bezbednost građana na prvom mestu

Politika -

KOSOVSKA MITROVICA - Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić izjavio je danas da će u utorak početi izgradnja betonske potporne konstrukcije koja će biti jača od potpornog zida koji je danas uklonjen i da je bezbednost građana prioritet.

"Imajući u vidu da je bezbednost građana na prvom mestu, najavljujem da će opština Severna Mitrovica u utorak 7. februara započeti sa izgradnjom nove, čvršće, betonske potporne konstrukcije, visine 70 cm, a širine 120 cm, koja će garantovati bezbednost građanima opštine Severna Mitrovica", naveo je Rakić.

(KURIR TV) BAGERI STIGLI U KOSOVSKU MITROVICU: Srušen zid blizu mosta na Ibru

(FOTO) KURIR OTKRIVA: Pogledajte kako će izgledati NOVI ZID na Ibru u Kosovskoj Mitrovici

Gradonačelnik Severne Mitrovice je u saopštenju dostavljenom Tanjugu naveo da će se nova potporna konstrukcija ambijentalno i estetski u potpunosti uklopiti sa projektom izgradnje pešačke zone u ulici Kralja Petra I.

"Za gradnju ovog bedema, nakon napornih pregovora, a zahvaljujući snažnoj, stalnoj i principijelnoj podršci predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, uspeli smo da dobijemo saglasnost i relevantnih međunarodnih predstavnika", kazao je Rakić.

On se zahvalio građanima na strpljenju, kao i "što su verovali u nas i pružili nam snažnu podršku u toku pregovora", navodi se u saopštenju gradonačlnika Severne Mitrovice.

BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BAGERI STIGLI U KOSOVSKU MITROVICU: Srušen zid blizu mosta na Ibru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track