PAPARACO! SELAKOVIĆEVA SUPRUGA U GRADSKOM PREVOZU: Žena bivšeg ministra na posao ide trolom

Opušteno

PAPARACO! SELAKOVIĆEVA SUPRUGA U GRADSKOM PREVOZU: Žena bivšeg ministra na posao ide trolom

Politika -

Funkcioneru SNS ne smeta što mu se lepša polovina, koja je u drugom stanju, vozi GSP, i bez problema joj dopušta odlazak na posao trolejbusom

Milica Selaković, supruga bivšeg ministra pravde Nikole Selakovića, iako je trudna, bez ikakvih problema na posao ide gradskim prevozom.Nju je paparaco Kurira uslikao kako ujutru na Slaviji čeka trolejbus, a gospođa Selaković sišla je već na sledećoj stanici, kod „Londona“. Iako je bio jutarnji špic i neviđena gužva, Selakovićeva je uspela da se ugura u trolu. Ona je ušla na prednja vrata, gde je sve vreme tokom vožnje i stajala, a od prisutnih putnika niko nije primetio da je trudnica, pa joj niko nije ni ponudio da sedne.Na svu sreću, ona se vozila kratko, pa je sišla već na prvoj stanici i nastavila peške Ulicom Kneza Miloša. Selakovićeva se taj dan dobro utoplila, jer je bilo hladno, pa je na sebe nabacila debeo kaputić i šal, dok je trudnički stomak virio ispod sakoa.

Da će rode uskoro stići u dom Selakovića, o čemu je Kurir prvi pisao kada su se Milica i Nikola venčali krajem februara u Hramu Svetog Save, potvrdio je i izvor blizak ovom paru.- Još na svadbi se znalo da je Milica u drugom stanju. Ona to nije ni skrivala jer je imala venčanicu pripijenu uz telo. Njih dvoje su izuzetno srećni jer će prvi put postati roditelji - rekao je naš sagovornik.Podsetimo, Milica i Nikola sklopili su brak 26. februara, kada ih je u kripti Hrama Svetog Save venčao patrijarh Irinej, nakon čega su napravili žurku za pamćenje u jednom prestoničkom restoranu. Na svadbi je bio i premijer Aleksandar Vučić, ministri iz Vlade Srbije, ali i mnogi drugi funkcioneri SNS.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV: Pogledajte kako je Ceca podigla atmosferu na svadbi Nikole Selakovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja