GOJKOVIĆ S PREDSTAVNICIMA BUNDESTAGA: Zahvalnost Nemcima na podršci evrointegracijama Srbije
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Saradnja s Grupom prijateljstva

GOJKOVIĆ S PREDSTAVNICIMA BUNDESTAGA: Zahvalnost Nemcima na podršci evrointegracijama Srbije

Politika -

BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković razgovarala je danas s predsednikom Grupe prijateljstva sa državama jugoistočne Evrope u nemačkom parlamentu Štefanom Albanijem o odnosima Srbije i Nemačke i evrointegracijama Srbije.

Albani je kazao da dobar rezultat koji je premijer Aleksandar Vučić ostvario na predsedničkim izborima potvrđuje stabilnost Srbije, kao centralne države regiona, navodeći da je stabilnost važna osnova za dinamičan razvoj, saopšteno je iz kabineta predsednice Skupštine.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Nemački poslanik je rekao da će parlamentarna Grupa prijateljstva i u buduće sarađivati sa Srbijom i državama u regionu kada su u pitanju evropske integracije.

Gojković je zahvalila Bundestagu i Nemačkoj na podršci evrointegracijama Srbije, ističući da je evropski put jedan od prioriteta Srbije.

Predsednica Skupštine je ocenila da su odnosi Srbije i Nemačke na visokom nivou i da tome doprinose susreti zvaničnika dve zemlje, posebno nemačke kancelarke Angele Merkel i premijera Srbije Aleksandra Vučića.

(VIDEO) 13 ZA, 1 PROTIV: Za raspravu o smeni Maje Gojković glasalo manje od broja potpisnika?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track