PLJUŠTE ČESTITKE VUČIĆU Beli: Kolega, mnogo sreće tvom sinu
Foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić, Kurir

NA RADOST

PLJUŠTE ČESTITKE VUČIĆU Beli: Kolega, mnogo sreće tvom sinu

Politika -

Čestitam i tebi i Tamari. Želim svu sreću na svetu tvom sinu. Ti samo veselo i sa osmehom, izdržaćemo nekako bez državničkih obaveza, napisao je u svom prepoznatljivom stilu Ljubiša Preletačević

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, osim najbliže rodbine i prijatelja, rođenje sina čestitali su i mnogi političari preko društvenih mreža. Nakon što je na Tviteru objavio da je supruga Tamara na svet donela dečaka, usledile su mnogobrojne čestitke.

Među onima koji su prvi čestitali Vučiću nalazi se i bivši predsednički kandidat Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli.

Nek je živ i zdrav

- Čestitam, kolega, i tebi i Tamari. Želim svu sreću na svetu tvom sinu. Ti samo veselo i sa osmehom, izdržaćemo nekako bez državničkih obaveza - napisao je Preletačević u svom prepoznatljivom stilu.

Osim njega, i samostalna narodna poslanica Dubravka Filipovski ostavila je komentar:

- Čestitam od srca. Neka je živ, zdrav i neka ga prati sva sreća ovog sveta!

Čestitkama su se pridružili i poslanici SNS Zvonimir Đokić i Srbislav Filipović, koji su poželeli „puno radosti“ i da sin bude „živ, zdrav i srećan sto godina“.

Pozdravi i od opozicije

S druge strane, i opozicija je uputila čestitke, pa je tako potpredsednica DS Tamara Tripić napisala:

- Predivno je kada se rodi beba, čestitam od srca. To nema veze sa činjenicom da je nesposobni PM postao predsednik i da moramo da menjamo njegov režim.

Podsetimo, Vučića je radosna vest da je po treći put postao otac zatekla u Kazahstanu, nakon čega je odmah spakovao kofere i vratio se u Beograd i pravo sa aerodroma „Nikola Tesla“ otišao u porodilište da vidi bebu i mamu.

Kurir / S. Ðurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track