Najnovije vesti

MILAN STAMATOVIĆ O UDARU VUČIĆA NA AMG I  ALEKSANDRA RODIĆA: Ko se suprotstavi biva izložen najgorim šikaniranjima i lažima
Foto: Fonet

ko podržava vlast može da radi šta hoće

MILAN STAMATOVIĆ O UDARU VUČIĆA NA AMG I ALEKSANDRA RODIĆA: Ko se suprotstavi biva izložen najgorim šikaniranjima i lažima

Politika
18:01h

Milan Stamatović, predsednik pokreta Zdrava Srbija je povodom napada Aleksandra Vučića na AMG i Aleksandra Rodića rekao da se najgorem progonu izlažu oni koji se suprotstave režimu: 

- Očigledno da niko ništa ne sme da kaže protiv velikog vođe. Ako ga podržavate možete da kradete, pljačkate, da radite šta hoćete... A oni vas prozivaju, presuđuju bez dokaza, diskriminišu. Ja sam to najbolje osetio na svojoj koži. Ako im se suprostavite tek onda ćete biti isloženi najgorim šikaniranjima i lažima, kao i slučaju Kurira. Moja podrška Kuriru, rekao je Stamatović. 

foto: Fonet

Podsetimo, pre samo 15 dana, "Adrija medija grupa" (AMG) Aleksandra Rodića i sve firme u vlasništvu porodice Rodić dobile su zvanična uverenja od Poreske uprave Ministarstva finansija Republike Srbije da su izmirile sve obaveze koje su u nadležnosti Poreske uprave. "Adrija medija grupa" je od 2012. godine dosad platila 1.628.473.710 dinara na ime raznih poreza Republici Srbiji. AMG i sve kompanije koje posluju u okviru njega takođe su dobili i uverenja od Sekretarijata za javne prihode Gradske uprave Grada Beograda da su sva potraživanja izmirena sa 9. junom 2017, a onda se pojavio izmišljeni dug od 6.889,24 dinara za period od 1. do 30. 9. 2014. koji je narastao do neverovatnih 2.152.946,64 dinara.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...