GLUMAC LJUBIVOJE TADIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Plašim se za državu kojoj je Kurir najveći neprijatelj
Foto: Stefan Joić

ovo nije radio ni milošević

GLUMAC LJUBIVOJE TADIĆ O NEZAKONITOJ BLOKADI AMG: Plašim se za državu kojoj je Kurir najveći neprijatelj

Politika -

BEOGRAD - Glumac Ljubivoje Tadić je povodom blokade računa Adria media grupe izjavio da se ovakvim metodama nije služio ni Slobodan Milošević.

- Ovo je jedna skandalozna odluka. Trgovci od straha ne smeju da prodaju Kurir na trafikama, u šta sam se i lično uverio. Ako je najveći neprijatelj državi jedna novina, onda sam veoma zabrinut za takvu zemlju. Milošević se nije služio ovakvim metodama. Zbunjen sam kao građanin ovim što se dešava. Vučić je slične optužbe iznosio i za Bojana Pajića, koji bi da je ona tačno morao da sedi u zatvoru. Veliki je demamog, a ja ne znam nikog od tih koji su se ogrešili o zakon da je pravosnažno osuđen, rekao je Tadić za Kurir.

Režim Aleksandra Vučića je danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune "Adrija medija grupe".

Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen.

Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vučić hoće da UNIŠTI KURIR, blokirani računi Adrija medija grupe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track