Najnovije vesti

NEBOJŠA KRSTIĆ, ČOVEK ZA SVE REŽIME: Dok je podržavao Tadića, prihodovao stotine miliona dinara!
Foto: Profimedia, Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

Grebe se o svaku vlast

NEBOJŠA KRSTIĆ, ČOVEK ZA SVE REŽIME: Dok je podržavao Tadića, prihodovao stotine miliona dinara!

Politika

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić, omiljeni čovek svake vlasti, bivši savetnik Borisa Tadića, a sad glavni "kritičar" opozicije, očigledno vrlo dobro zna da unovči svoje "marketinško umeće".

 

Njegove agencije "Nova PR" i "Nova Communications" za poslednje tri godine Vučićeve vlasti prihodovale su 451.710.000 dinara, što je oko 3,7 miliona evra, dok je za vreme Tadićeve vlasti, i to od 2010. do 2012. samo "Nova Communications" imala poslovne prihode 546.390.000 dinara!

 

Da Krle ne traći svoje "marketinške sposobnosti" govore finansijski izveštaji njegovih agencija koji su dostupni javnosti na sajtu Agencije za privredne registre.

foto: Profimedia, Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić


Tako je u 2010. Krstićeva marketinška agencija "Nova Communications" imala poslovne prihode 150.973.000 dinara, u 2011. 209.632.000, a u 2012. godini 185.785.000 dinara.
Kad se ove cifre saberu, za tri godine Tadićeve vlasti Krstić, odnosno njegova marketinška agencija, ostvarila je poslovne prihode od 546.390.000 dinara.

Pošto su naprednjaci preuzeli vlast 2012. godine, Krstićeve firme nastavile su da ostvaruju takođe "debele prihode", pa je za 2013. ova agencija ostvarila prihod od 127.810.000 dinara.

foto: Profimedia, Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić


Računica je na kraju prosta: u vreme Tadića obrt od 546.390.000 dinara, za vreme Vučića 451.710.000 dinara.

UKUPNO: 998.100.000! Dakle, skoro milijardu dinara!!! Po današnjem kursu (mada kursevi su se menjali tokom godina), to je 8,3 miliona evra! MAŠALA!
Krstić je uz još nekoliko "političkih analitičara" u poslednjih par godina postao maltene glavni "tumač" svih problematičnih situacija kad je Srpska napredna stranka na udaru.

Kontaktirali smo gospodina Krstića i pitali ga da li su ove cifre tačne i da li ima neki komentar, na šta smo dobili odgovor koji vam prenosimo u celosti.

foto: Profimedia, Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić


- Poslovni prihod je obrt, to nije zarada. Vi to verovatno znate ali ste dobili nalog da obmanjujete javnost. Zbog toga ću tužiti Kurir, a i vas. To što vi radite, poštovana novinarko, najniži je stepen reketiranja. To je izvrtanje činjenica i manipulacija. Treba da budete ponosni na sebe - napisao je u poruci g. Krstić.
Na našu konstataciju da naravno da znamo da je u pitanju obrt i da u našem tekstu jasno piše da su to poslovni prihodi koje su njegove agencije ostvarile, kao i da smo samo prikazali cifre koje su dostupne javnosti i nalaze se na sajtu Agencije za privredne registre, dobili smo sledeći odgovor.

- Vi ste sklopili priču tako da laik pomisli da sam zaradio 3 miliona evra. Zahvaljujući Vučiću. A i jedno i drugo je laž. Popularno rečeno spin. Za to ću vas tužiti sudu - poručio je Krstić.

(Kurir.rs/espreso.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Sestra ubijene Maje Đorđević: Ubica bez maksimalne kazne?!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...