Boško Obradović: Dveri nemaju šta da pričaju sa Mekalisterom
Foto: Nebojša Mandić

Uoči posete

Boško Obradović: Dveri nemaju šta da pričaju sa Mekalisterom

Politika -

BEOGRAD - Srpski pokret Dveri uopšte nije dobio poziv za razgovor sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, što je u redu, jer Dveri nikada neće sa strancima pričati o našim unutrašnjim prilikama, izjavio je danas šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović.

- Jasno je i samom gospodinu Mekalisteru da sa Dverima ne može da razgovara kao sa drugima koji su evrounijati i sluge EU u Srbiji. Zato sam apsolutno protiv takve vrste sastanka i praktično mi je više muka i dosta mi je da nas postrojavaju nekakvi briselski komesari pred kojima moramo da stojimo mirno i da se odazovemo. Nemaju oni šta ovde sa nama da pričaju - rekao je Obradović, odgovarajući na novinarsko pitanje da li je dobio poziv Dejvida Mekalistera.

Kako smatra, veoma je nepristojno i štetno da naše unutrašnje rasprave vodimo pred strancima, te da on nema šta da ide kod izvestioca Evropskog parlamenta i da mu se žali na ponašanje Aleksandra Vučića, kada on stoji iza takvog njegovog ponašanja.

- EU zajedno sa Vučićem radi na štetu građana Srbije, ja ne vidim šta mi onda imamo da pričamo sa komesarima EU, rekao je Obradović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako je premijerkin brat zgrnuo milione evra, otkad je Ana na vlasti?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track