SADO-MAZO AFERA TRESE VLADU SRBIJE: Ministri u stanu sa SPRAVAMA ZA MUČENJE!
Foto: Beoapartman.com, Profimedia

ŠTEK za bludničenje

SADO-MAZO AFERA TRESE VLADU SRBIJE: Ministri u stanu sa SPRAVAMA ZA MUČENJE!

Politika -

Stan namenjen uživaocima u sado-mazo seksu, koji je lociran u centru Beograda, u blizini više ministarstava, Skupštine, ali i drugih državnih institucija, izdaje se za 90 evra na dan, a česti posetioci ovog perverznog „šteka“ su i pojedini članovi Vlade!

Kako saznajemo, bičeve, lance, kaveze i sredstva za vezivanje isprobali su i pojedini ministri u Vladi Srbije, kojima je baš zgodno to što se stan nalazi u blizini njihovog radnog mesta, pa očas posla mogu neprimećeno da trknu na pokoju batinu.

foto: Printscreen Apartman Markiz

Komšije očajne

- U prvom trenutku nisam znala šta se dešava. Našu zgradu počeli su da opsedaju malo čudni ljudi. Dođu po podne. Neki prenoće, neki ne, ali ih potom više nikad ne vidim. Kada sam pre nekoliko meseci videla jednog političara da ulazi u taj stan, a onda nedelju dana kasnije i drugog, znala sam da je tu nešto ozbiljno sumnjivo - priča stanarka zgrade u Birčaninovoj ulici, gde se ovaj stan nalazi.

foto: Printscreen Apartman Markiz

Inače, stan „Markiz“, nazvan po perverznom francuskom aristokrati Markizu de Sadu, reklamira se i preko beogradskih oglasa za iznajmljivanje stana. Cena noćenja iznosi 90 evra, a srpski biznismeni i političari koji vole nastranu zabavu mogu da uživaju u raznoraznim „igrama“.

foto: Printscreen Apartman Markiz

- „Markiz“ je više od apartmana. Prima dve osobe, od kojih je jedna dominantna, a druga submisivna. Teško ga je opisati standardnim rečnikom kratkoročnog apartmanskog smeštaja. U pitanju je prostor od bezmalo osamdeset kvadrata potpuno opremljen za uživaoce BDSM - opis je oglasa za stan, koji se može naći na internetu.

foto: Printscreen Apartman Markiz

Kako se navodi, osim dnevne sobe, kuhinje i kupatila, koji su standardnog izgleda, posetioci „Markiza“ imaće prilike da uživaju u tri tematski prilagođene prostorije.

foto: Printscreen Apartman Markiz

MARIĆ: Funkcioneri uživaju u potčinjenosti drugih, ali mogu preći i u drugu krajnost

Navikli na takav tretman

- Svaku od njih karakteriše dominantni motiv. U jednoj je to ginekološka stolica, u drugoj kavez, a u trećoj krevet sa bondidž setom, uz prikladan dijapazon prateće opreme - navodi se u oglasu.

Postizanje zadovoljstva pomoću batina i povređivanja ne iznenađuje psihijatra Jovana Marića.

- Mnogi funkcioneri uživaju u potčinjenosti drugih. Ionako na svojim poslovima na dnevnom nivou imaju 20 i više ljudi koji servilno pred njima poginju glavu. Međutim, takve osobe pred jačima mogu otići u drugu krajnost i postati mazohisti - objašnjava Marić.˝

Ima i popust

DESET DANA 780 EVRA

Iako je cena noćenja 90 evra, vlasnik apartmana izašao je u susret gostima koji žele da više dana uživaju u ovoj vrsti eksperimentisanja, pa je tako za boravak od četiri dana cena umanjena za 10 evra i iznosi 350 evra. Za deset dana iskeširaće 780 evra, uz popust od čak 120 evra.

REAGOVANJA

foto: Damir Dervišagić

Milutin Mrkonjić, SPS

MANIMO SE SADIZMA

Ne znam stvarno da li je to tačno i ne interesuje me to. Umesto da se bavimo ovim, bolje bi nam bilo da nešto gradimo.

foto: Zorana Jevtić

Borko Stefanović, Levica Srbije

VLADA JE PUNA I SADISTA I MAZOHISTA

Ne znam da li je to tačno, ali u našoj vladi svakako ima i sadista i mazohista. Sadisti su zato što maltretiraju narod, a mazohisti stoga što slepo slušaju svog šefa.

foto: Filip Plavčić

Vojislav Šešelj, SRS

IMAMO SADISTA KOLIKO HOĆETE

To me nimalo ne iznenađuje. Već zamišljam neke u toj ulozi. U Vladi imamo sadista koliko hoćete, a mazohistički se ponaša narod koji to trpi. Ali ni to neće biti dugo.

foto: Zorana Jevtić

Momo Čolaković, PUPS

NE VERUJEM, POZNAJEM IH

Koliko ja poznajem ministre u ovoj vladi, a neke poznajem i godinama, to mi deluje potpuno nerealno. Zaista mi je teško u to da poverujem, mislim da to nije tačno.

foto: Kurir

NAJBOLJI MAGAZIN O POZNATIMA

foto: Kurir

ČITAJTE U MAGAZINU STARS: Ljubomorna devojka na sve načine pokušava da rastavi Priju i Filipa

U današnjem dodatku Stars čitajte šta je sve u stanju da uradi ljubomorna devojka kako bi uništila vezu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Pored toga, otkrivamo da je rat između Dare Bubamare i Jelene Karleuše samo marketinški trik, a Ivana Selakov u intervjuu otkriva zašto neće brak, ali želi bebu.

Uzbudljive vesti sa srpske estrade čitajte svake srede u Starsu, najtiražnijem magazinu o poznatima.

foto: Kurir

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Beoapartman.com, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandal i sramota! Premijerka kosovske Srbe nazvala manjinom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track