MAJA LUPILA PA OSTALA ŽIVA: Teško mi je kao Đokoviću?!
Foto: Zorana Jevtić, Fonet AP

LUDILO

MAJA LUPILA PA OSTALA ŽIVA: Teško mi je kao Đokoviću?!

Politika -

Često po pokretu usana vidite da i Novak Đoković, koji je idol svuda u svetu, opsuje. Jednostavno, pritisak je tako veliki da ne možete da izdržite, rekla predsednica parlamenta

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković nije uzela reket u ruke, ali je umislila da je Novak Đoković!

U nameri da se opravda zbog drskog i neprimerenog „ribanja“ generalnog sekretara parlamenta Svetislave Bulajić, Gojkovićeva je rekla da joj je teško da predsedava parlamentom i da joj se desi da i ona podlegne pritisku, baš kao i najbolji srpski teniser.

- Često po pokretu usana vidite da i Novak Đoković, koji je idol svuda u svetu, opsuje. Jednostavno, pritisak je tako veliki da ne možete da izdržite... Teško mi je. Ja sam kao i svaki običan čovek... Pogrešila sam očigledno, u jednom trenutku sam povisila ton na generalnog sekretara. Meni je krivo zbog toga, iako, očigledno, na drugi način ne bismo nastavili rad - objasnila je juče predsednica Skupštine za jednu televiziju.

foto: Fonet/Nenad Đorđević

Kako je napomenula, problem je i „lični animozitet generalne sekretarke prema zamenicima“.

- Imala sam opstrukcije ne samo od parlamentaraca nego i sa druge strane. Generalni sekretar nekoliko dana unazad, pa i meseci, ne radi dobro svoj posao. Službe iz nekih razloga nisu htele da je prate. Dobijali smo stalno loše podatke - izjavila je Gojkovićeva dva dana pošto je u živom prenosu sednice drsko poručila saradnici Bulajić: „Odlazi, odmah, videćeš ako me još jednom dovedeš u zabludu. Odlazi odmah i donesi mi podatke“.

Nedavno je Maja Gojković glumila i čuvenog naučnika Alberta Ajnštajna pošto je morala da se dobro pripremi za sastanak s generalnim direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju Jukijem Amanom. Tema je bila nuklearna sigurnost i predsednica srpskog parlamenta je uveravala svog sagovornika zašto je značajan ulazak Srbije u Savet guvernera ove organizacije.

Ekipa Kurira - Foto: Zorana Jevtić; Fonet Ap; Fonet/Nenad Đorđević

Reagovanja

Boško Obradović, Dveri

SNS I NOVAKA POVEZUJE REKET

Jedina veza između vodećih predstavnika Srpske napredne stranke i Novaka Đokovića je - reket! Molimo Maju da smanji sebi stres, skine sa sebe taj teret i podnese ostavku. Prava pozadina njene nervoze su kriminalne afere iz vremena njene vlasti, koje se drže u fioci.

Sanda Rašković Ivić, samostalna poslanica

AKO JE NESTABILNA, NEKA ODSTUPI

Jedno je kad Đoković, mlad čovek u žaru igre, nekad i opsuje. To je neuporedivo s ponašanjem predsednice Skupštine, koja u pedesetim godinama mora da bude dama i u svim situacijama zadrži stabilnost i hladnokrvnost.

Milorad Mirčić, srpska radikalna stranka

PODVOJENA LIČNOST

Čudno je da gospođa sa tako dugim stažom u politici bude podvojena ličnost. Poređenje sa Đokovićem je potpuno neprimereno. Zamislite kako bi se tek Gojkovićeva ponašala na teniskom terenu kad izostaje stabilnost u parlamentu.

Balša Božović, DS

ODVOJENA OD STVARNOSTI!

To poređenje sa Đokovićem samo govori koliko je Maja Gojković odvojena od realnosti. Ako je opsovala pod pritiskom, onda taj pritisak traje već 30 godina, počev od njenog delovanja u SRS, G17, NP... i ostalima u kojima je bila. Očigledno je da je sve te stvari koje radi diskvalifikuju da vodi parlament.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li je posle Jelenine sahrane, govor tela odao Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja