(VIDEO) BRUTALAN NAPAD U KOSOVSKOJ MITROVICI: Borka Stefanovića gađali kamenicama!
Foto: Fonet/Printscreen twitter

Članovi evice Srbije na udaru nepoznatih napadača

(VIDEO) BRUTALAN NAPAD U KOSOVSKOJ MITROVICI: Borka Stefanovića gađali kamenicama!

Politika -

Lider Levice Srbije i njegovi članovi u petak uveče bili su meta bezumnog napada u Kosovskoj Mitrovici, kada su ih, za sada neidentifikovani napadači, gađali kamenjem.

Incident se dogodio u jednom lokalnom kafiću dok su odmarali nakon debate sa Editom Tahiri i intervjua u jednoj emisiji u Čaglavici kod Prištine.

"Dok smo sedeli na kafi u Kosovskoj Mitrovici neke junačine su nas gađale kamenčugama, razbijajući prozore na kafiću. Dve povrede glave članova Levice Srbije. Neće nas zaustaviti bezumnici i kukavice", obavestio je Stefanović svoje pratioce na društvenoj mreži Tviter, potkrepivši tvrdnje slikama i snimcima pomenutog lokala na kojem se vide razbijeni prozori i kamenice.

"Prilikom tog napada naneta je materijalna šteta kafiću, predsedniku Izvršnog tima Marku Kovačeviću je staklo poseklo arkadu, a predsednik Izvršnog odbora Novi Sad Branislav Janković je pogođen kamenicom u glavu. Nakon lekarskog pregleda je pušten i sa ostalim stranačkim kolegama krenuo nazad za Beograd, sa gorkim osećajem nepravde. Vinovnici nisu imali hrabrosti ni da uđu, ni da se zadrže nakon što su bacili kamenice, iste sekunde su se razbežali. Iako ne znamo ko su bili napadači, logično je sumnjati da su to isti oni koji nasilje koriste protiv svakoga ko nije privržen Srpskoj naprednoj stranci na prostoru Kosova i Metohije. Ovo je samo jedan u nizu napada na one koji ne žele da spuste glavu pred takozvanom Srpskom listom. Nas uplašiti neće, na njihove napade smo spremni i znamo da baviti se politikom u Srbiji znači biti meta zastrašivanja, širenja laži, dobijanja otkaza i neomogućavanja zapošljavanja, fizičkih napada itd. svih nas koji nećemo da trpimo vlast Srpske napredne stranke i dalju propast naše zemlje u ekonomskom, moralnom i svakom drugom smislu", saopštila je Levica Srbije.

(Kurir.rs/Foto: Fonet, Printscreen/Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track