SRS: Pregovori o vladi - obmanjivanje građana

SRS: Pregovori o vladi - obmanjivanje građana

Politika -
SRS je upozoravala javnost da će novu vladu napraviti ona stranka koja manjim koalicionim partnerima učini više ustupaka, izjavio Nemanja Šarović

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka ocenila je, povodom davanja mandata predsedniku Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivici Dačiću za sastav vlade, da je sad jasno da su priče o pregovorima, programu i principima vlade bile puko obmanjivanje građana Srbije.

"SRS je upozoravala javnost da će novu vladu napraviti ona stranka koja manjim koalicionim partnerima učini više ustupaka od konkurencije", izjavio je zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović saopšteno je iz te stranke. Šarović je kazao da vlada Srpske napredne stranke (SNS), Ujedinjenih regiona Srbije (URS) i SPS neće biti zasnovana na bilo kom principu ili programu, već na "prostoj podeli kolača vlasti".

On je dodao da je tokom predizborne kampanje Beograd bio izlepljen plakatima SNS-a na kojima je pisalo "Glasaš za Đilasa, dobiješ Dinkića" i da je sad pokazano da glasanjem za SNS građani ponovo u Vladi dobijaju URS. Šarović je rekao i da je bivši predsednik SNS-a Tomislav Nikolić tvrdio da će predsednik URS-a Mlađen Dinkić biti prvi koga će uhapsiti kada dođe na vlast.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track