MIROSLAV ALEKSIĆ: Narodna stranka će naredne nedelje odlučiti o podršci Đilasu!
Foto: Nebojša Mandić

o mogućoj saradnji sa bivšim gradonačelnikom

MIROSLAV ALEKSIĆ: Narodna stranka će naredne nedelje odlučiti o podršci Đilasu!

Politika -

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da će ta partija u narednih nedelju dana odlučiti da li će podržati Dragana Djilasa kao kandidata za gradonačelnika Beograda.

Aleksić je pozitivno ocenio najavljenu kandidaturu Dragana Djilasa i najavio da će organi NS odlučiti da li će podržati nekog kandidata, učestvovati u široj koloni ili će možda, ukoliko ne bude dogovora, samostalno izaći na izbore.

"Od početka zastupamo tezu da u Beogradu treba izaći u što široj koloni. Nastavićemo da se borimo za to jer verujemo da je to jedini način kako se opozicija može suprotstaviti vladajućem režimu. Verujem da će preovladati razum i da će politički animoziteti, ako ih ima, biti po strani", rekao je Aleksić novinarima.

Dodao je da NS sarađuje sa Pokretom slobodnih građana nakon predsedničkih izbora, uz ocenu da i druge stranke treba da podrže predlog da OEBS posmatra izbore, a kada je reč o zajedničkom nastupu, o tome će, dodaje, tek biti reči.

"Vidimo da je PSG unapred podržao kandidaturu Djilasa, mi ćemo doneti odluku u narednih nedelju dana i shodno daljim razgovorima sa potencijalnim koalicinim patrnerima obavestićemo vas o tome", rekao je Aleksić.

Kurir.rs/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Pijani vozači na trežnjenju! Evo koliko njih je za samo dva dana zadržano u policiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track