DAČIĆ SA NOVOM AMBASADORKOM KETLIN ČABA: Srbija i Kanada za očuvanje mira i stabilnosti u regionu
Foto: Tanjug/Ognjen Stevanović

DOBRI BILATERALNI ODNOSI

DAČIĆ SA NOVOM AMBASADORKOM KETLIN ČABA: Srbija i Kanada za očuvanje mira i stabilnosti u regionu

Politika -

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa novom ambasadorkom Kanade u Beogradu Ketlin Čaba i izrazio spremnost za dalje angažovanje na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima.

Na sastanku je iskazano obostrano zadovoljstvo zbog dobrih bilateralnih odnosa koji su unapređeni poslednjih godina, kako kroz revitalizovani politički dijalog na visokom nivou, tako i na planu ekonomije, investicija i drugih oblasti saradnje, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

U saopštenju je navedeno da Srbija i Kanada dele opredeljenost za očuvanje mira i stabilnosti u regionu, što Kanada kontinuirano podržava, uz prepoznavanje snažne posvećenosti Srbije tom procesu.

Sagovornici su ponovili spremnost za nastavak konstruktivnog i dinamičnog političkog dijaloga i dalje angažovanje na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Tanjug/Ognjen Stevanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! ISTORIJSKI SUSRET U BEOGRADU POSLE TRI DECENIJE! Evo šta Srbija može da očekuje od posete japanskog premijera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track