OBRADOVIĆ: Nema podela i sukoba u Političkom savetu Dveri
Foto: Dragana Udovičić

Uoči beogradskih izbora 4. marta

OBRADOVIĆ: Nema podela i sukoba u Političkom savetu Dveri

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da nema nikakvih podela i sukoba u Političkom savetu tog pokreta, već samo različitih mišljenja, što je normalno.

Prema pisanju medija, nekoliko članova Političkog saveta Dveri, među kojima Kosta Čavoški, Srđa Trifković, Aleksandar Lipkovski, Zoran Čvorović i Milo Lompar, najavilo je da će napustiti to telo nezadovoljno odlukom da Dveri i Pokret Dosta je bilo zajedno nastupe na beogradskim izborima 4. marta.

Obradović je rekao da je Politički savet Dveri sastavljen od vrhunskih srpskih intelektualaca i autoriteta u svojim oblastima koji podržavaju Dveri. "Svi su oni nestranačke ličnosti i imaju različita mišljenja, što je za nas bitno da bismo političke teme razmotrili iz različitih uglova. Odluke o predizbornim i postizbornim koalicijama po statutu Dveri donosi Predsedništvo i Glavni odbor Dveri i za to snosi odgovornost i kad su dobre i kad su loše", rekao je Obradović. Prema njegovim rečima, Politički savet nije odgovoran za odluke Predsedništva i Glavnog odbora.

Obradović je kazao da će se Politički savet sastati po završetku izbornog procesa i dati svoje mišljenje o onome što je uradjeno.

(Kurir.rs/Beta/Politika/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track