BURNA RASPRAVA NA TVITERU! ŽIVKOVIĆ: Ne brukaj porodicu! TASOVAC: Naša majka smatra da ste nepristojni, ignorisaćemo vas!
Foto: Marina Lopičić/Zorana Jevtić

ODGOVORI SE SAMO REĐALI

BURNA RASPRAVA NA TVITERU! ŽIVKOVIĆ: Ne brukaj porodicu! TASOVAC: Naša majka smatra da ste nepristojni, ignorisaćemo vas!

Politika -

Buran dan na Tviteru obeležile su provokacije između direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca i lidera Nove stranke Zorana Živkovića.

Crtež Vesne Rakić Vodinelić, kada je gradonačelniku Beograda Siniši Malom nacrtala hitlerovske brčiće, Tasovac je na sebi svojstven način iskoristio kao priliku da isprovocira Živkovića poručivši:

- Crtam hitlerovske brčiće povoljno jer sam tako u mogućnosti i jer i Zoran Živković misli da je to mnogo smešno a on je baš super. Vesna Rakić-Vodinelić - napisao je Tasovac na svom profilu očigledno pod utiskom crteža koji je nedavno "iskreirala" Rakić Vodinelić, inače prva na listi koalicije DS, NS, SDS za beogradske izbore.

Međutim, Živković mu na tu provokaciju nije ostao dužan pa je prvom čoveku filharmonije i kandidatu SNS za odbornika poručio da se upristoji i da ne bruka svoje prezime.

- Pogledaj se u ogledalo i prestani da brukaš časnu porodicu Tasovac - napisao je Živković.

Međusobnom prepucavanju tu nije bio kraj jer je Tasovac imao još nešto da doda.

- Poštovani gospodine Živkoviću, naša majka smatra da ste nepristojni i zamolila je mog brata Tomu Tasovca i mene da vas ignorišemo. Želimo vam puno uspeha u daljem radu likovne sekcije vaše stranke - napisao je on.

Podsetimo, odmah nakon što se u javnosti pojavio crtež Rakić Vodinelić, Tasovac je na njen račun imao opsaku.

- Otvoren konkurs za kustosa retrospektivne izložbe Vesne Rakić-Vodinelić - tvitnuo je Tasovac zbog čega mu je jedan tviteraš poručio: "džabe se trudiš, potrošen si, neće te ponovo za ministra".

(Kurir/S.Đurić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zamalo tuča i sukob pristalica lika i dela Milana Nedića i pristalica Demokratske stranke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track