VUČIĆ O ISTRAZI UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: Ubice će biti pohvatane, sarađivaćemo sa Prištinom
Foto: Printscreen/Pink

PPredsednik Srbije izražava nadu da će se istraga ubrzati

VUČIĆ O ISTRAZI UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: Ubice će biti pohvatane, sarađivaćemo sa Prištinom

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je istakao nadu da će uskoro doći do vidljivog napretka u istrazi ubistva lidera Inicijative SDP Olivera Ivanovića.

foto: Printscreen/Pink

"Želimo da istraga ide brže i da što pre dođemo do odgovora. Imamo već određenu sliku, ali neću ništa zvanično da govorim. Nadam se da će ubice biti pohvatane i po tom pitanju ćemo na svaki način sarađivati sa Prištinom. Već sam rekao i ponoviću, odgovorni će biti pred licem pravde, bili oni Srbi, Albanci ili neki drugi stranci", ponovio je on uoči mitinga SNS u Batajnici.

foto: Profimedia

Podsetimo, posredstvom Kancelarije EULEKS-a u Beogradu, Priština je u petak Ministarstvu pravde dostavila dokumentaciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića 16. januara ispred sedišta njegove stranke u Kosovskoj Mitrovici. Dokumentacija sadrži obdukcioni nalaz i zapisnik sa uviđaja i biće prosleđena Tužilašvu za organizovani kriminal.

foto: Printscreen/Pink

Takođe, u subotu su dvojica policajaca privedena u severnoj Mitrovici pod sumnjom da su "manipulisali dokazima". Kosovska policija navodi da su njeni pripadnici, "po nalogu izdatom od strane Osnovnog suda u Mitrovici", pretresli dve lokacije u severnom delu grada i zaplenili pištolj marke TT i dva šaržera sa devet metaka kalibra 7,62 milimetara.

Mediji kosovskih Albanaca pisali su da je ovo privođenje povezano sa istragom ubistva Olivera Ivanovića.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVAKO JE BEŽAO UBICA OLIVERA IVANOVIĆA! Pogledajte koliko mu je trebalo da nestane sa mesta zločina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track